LA PEIXERA

PRORROGUEM FINS AL 5 DE JUNY (2016)
Horari: De dimecres a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90 min. Producció VERSUS TEATRE
Untitled-2

foto_actors_PEIXERA

la_peixera_versus_1 (max segura) la_peixera_versus_2 (max segura) la_peixera_versus_7 (max segura) la_peixera_versus_6 (max segura) la_peixera_versus_3 (max segura) la_peixera_versus_5 (max segura) la_peixera_versus_4 (max segura) la_peixera_versus_8 (max segura)

posterA3-lapeixeradossier_catAutor:  Toni Cabré
Direcció: Oscar Molina
Producció:  Versus Teatre

Repartiment:
Miquel Sitjar
Jaume Casals
Pep Papell
Joan Bentallé
Òscar Molina

Banda sonora original Malacara & Wilson Band Espai escènic i escenografia Òscar Molina i Jofre Blesa Vestuari Laboina Produccions Disseny d’il·luminació  Daniel Gener Disseny gràfic Daniel Ballesteros – Estudi uvuitanta Premsa Martín Zaragüeta Producció executiva Jofre Blesa & Roxana Díaz

Una excusa sovint utilitzada en moltes organitzacions és que quan alguna cosa no funciona, s’atribueixi a un error informàtic. L’univers de la tecnologia digital és tant complex i evoluciona tant ràpidament que resulta senzill fer-lo responsable de qualsevol eventualitat o desastre.

Però siguem sincers: malgrat la presència de les màquines a tota la nostra vida, mai no són elles les responsables dels errors. Qualsevol fallada d’un ordinador, d’un sistema o d’una xarxa només és atribuïble a les persones que els han dissenyat, programat o utilitzat. Aquesta inexistència d’errors informàtics ens deixa a tots plegats orfes d’una excusa útil, acceptada i respectada, una excusa que empara mil equivocacions.

5 personatges inmersos en el soterrani d´un departament d´informàtica d´una empresa són una mostra clara d’aquesta evidència. Malgrat la situació adversa que els amenaça –una dràstica reducció de personal-, són ells, i els seus comportaments i reaccions, allò que finalment els arrossega i determina. Es defensen a la desesperada, desconfiant els uns dels altres, i no calculen les conseqüències de les seves accions. En aquesta batalla de tots contra tots cometen el pitjor dels errors: no mantenir el cap fred i lluitar junts per intentar salvar-se.

L’obra teatral La peixera de Toni Cabré dirigida per Òscar Molina és una revisió del text L’efecte 2000, guanyador del premi Ciutat d’Alcoi de Teatre, que es va publicar a la col·lecció El galliner d’Edicions 62 l’any 2000 i que fins avui no s’havia estrenat professionalment.