La banda de ELS MÚSICS DE BREMEN arriba al Teatre Gaudí

La companyia Versus Teatre presenta ELS MÚSICS DE BREMEN, el clàssic infantil es transforma i dinamitza: tots els personatges sabran tocar instruments i acabaran fent ells mateixos el seu propi musical. El director i actor Joan Olivé dirigeix aquest espectacle familiar que parla de la llibertat, la lleialtat i l’amistat. Olivé assegura que “poques vegades s’ha vist que els personatges siguin actors, músics i cantants en una obra de teatre familiar” i afegeix “volem que els nens surtin del Gaudí cantant”.

La companyia Versus Teatre recupera ELS MÚSICS DE BREMEN 10 anys després d’haver triomfat en els escenaris i haver fet gires a nivell nacional. Aquesta nova versió del conte s’hi afegeix un nou personatge, el Grill, com també apareixeran noves melodies de la mà de Joan Olivé.

Ever Blanchet ha versionat el famós conte dels germans Grimm que explica la història d’un Ruc, un Gos, una Gallina i una Gata que fugen de casa seva perquè els seus amos els maltracten. Volen formar un grup musical i arribar a Bremen. En aquesta aventura els acompanya un nou amic, el Grill. Però pel camí es trobaran entrebancs que els posaran a prova i refermaran la seva amistat tot cantant.

Maria Clausó, encarregada del moviment escènic, diu que:

“els MÚSICS DE BREMEN és un espectacle que no es pot encasellar en una edat, ja que és un espectacle familiar, per tothom”.

Tots els públics s’hi podran sentir identificats, els més menuts amb els animals, els joves amb l’energia dels actors i el vestuari, els adults amb la música de diferents gèneres que no deixarà de sonar.

Els actors són joves polifacètics: l’Aina Vallès (Gata) és violoncel·lista, cantant de folk i actriu; la Berta Peñalver (Gallina) és compositora, pianista i compta amb una experiència extensa en musicals; en David Maculé (Grill) és bateria i actor de nombrosos anuncis de televisió; l’Ivan Herzog cantant i pianista de les gires dels finalistes d’OT Luis Cepeda i Ana Guerra; i, per acabar, Joan Rigat (Ruc) violinista i cantant en musicals i òperes de tota mena.

ELS MÚSICS DE BREMEN es representarà al Teatre Gaudí del 23 de novembre fins al 26 de gener del 2020. Hi haurà representacions especials el dia 27 de desembre, 2, 3 i 5 de gener. Els horaris són dissabte a les 17.00h i diumenge a les 12.00h i a les 16.00h.