LES ALTRES MARES D’EN KASPAR HAUSER

goethe-institutDEL 5 DE NOVIEMBRE AL 6 DE DICIEMBRE (2015) 
Horario: De miércoles a sábado a las 20:00h. Domingo a las 18:00h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 70 min. VERSUS & CIA
http://versusteatre.com/es/kaspar-hauser-meer/

IMG_0470 copia IMG_1129 copia IMG_0820 copia IMG_1171 copia IMG_0845 copia IMG_1146 copia IMG_1163 copia IMG_0605 copia

cartell_kaspar_HauserAutora: Felicia Zeller
Traducción y dramaturgia: Ester Roma
Dirección:Juan Pablo Miranda

Producció: VERSUS TEATRE
Diseño de iluminación Dani Gener Espacio escénico Mireia Cardús Diseño de sonido Felipe Luis Navarro Fotografía: Marti Fradera Regidor: Carlos Roo

Con: Maria Clausó, Ester Roma, Bruna Cusí dossier_cas

Sinopsis
El Versus Teatre va posar la mirada cap a les noves dramatúrgies de dones europees amb Cloaca, de l’holandesa Maria Goos. Ara ho fa amb Les altres mares d’en Kaspar Hauser, de Felicia Zeller (Stuttgart, 1970), que s’ha consagrat en l’escena alemanya com una autora hiperactiva i una mestra en els jocs del llenguatge. En aquest cas agafa com a referència el cas “Kaspar Hauser, el nen salvatge”, que ha donat motiu a múltiples versions artístiques.

Per escriure Kaspar Häuser Meer, Zeller va documentar la quotidianitat de tres assistents socials i el seu treball en els serveis socials d’un ajuntament. El resultat és un drama social sobre la necessitat d’ajudar i la impossibilitat d’ajudar a tots. A la vegada és una peça carregada de sarcasme i ironia.

“Aquesta obra explica el dia a dia de tres assistents socials que estan immerses en una situació en la qual la realitat supera qualsevol intent per controlar-la. Aquesta impossibilitat de control, en la qual la planificació és un instrument inútil, o almenys està sempre un pas enrere de la realitat, provoca una profunda frustració en els personatges que no solament es reflecteix en el seu treball, sinó també en la seva vida. La realitat tira per terra qualsevol aspiració per fer les coses bé i coherentment.”

 Ester Roma

Con la colaboración de: 
goethe-institut