ELS CÒMICS D’UNA NIT D’ESTIU

DEL 4 DE JULIO AL 12 DE OCTUBRE (2014)
Horario: de miércoles a sábado a las 20:30h. Domingo a las 18:00h.
Precio: 20€. Espectáculo en catalán. Duración: 1:25 h.
13_Banner_COMICS_setembre

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC
Inspirado en la obra de William Shakespeare

Ivan Campillo / Pere Ribot (Director)
Quim Casas / Nicolau Cabdell (Píram)
Sílvia Forns / Joan Justet (Lleó i mur)
Pau Doz / Francesc Flauta (Tisbe)
Ramon Godino / Tomàs Morros (Presentador i lluna)

Xavi Casan / Puck off
Laura Sancho / Titània off
Ona Sancho i Bruno Blasco / Fades off

Dramaturgia y dirección: Ivan Campillo

Sinopsis
Un grup d’actors aficionats es reuneixen per muntar una esperpèntica versió de “Píram i Tisbe” per a un concurs organitzat amb motiu del casament del Duc d’Atenes.
Assajaran en un bosc encantat i seran importunats per un follet entremaliat que convertirà a l’actor protagonista en un ruc i el farà viure una història d’amor amb la reina de les fades.
Malgrat tot aconseguiran estrenar, i l’obra acabarà sent una tragèdia molt divertida perquè  farà, plorar però de riure.
Els còmics d’una nit d’estiu, és una comèdia amable i esbojarrada on viurem la història de “El Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare a través dels ulls d’aquest simpàtic grup d’artesans que, a desgrat del seu director, acabaran convertint una tragèdia tristíssima en una comèdia molt divertida plena de riures, balls, cançons, caigudes i moltes, moltes sorpreses.

Vestuario: Elena Ballester Iluminación y sonido: Roger Blasco Caracterización: Toni Santos Fotografías y diseño gráfico: Robert Martex Diseño web: Agustí Orbs Grabación y edición del espectáculo: Esteve Rovira Coreografía: Máximo Hita Música Original: Joanjo Rubio (del grup Kayto) Escenografía: Apunta Teatre Producción: Versus Teatre Producción ejecutiva: Ramon Godino y Àngels Clos Dirección musical: Maria Salicrú-Maltas  Ayudante de dirección: Miquel Àngel Parra