ELS CÒMICS D’UNA NIT D’ESTIU

DEL 4 DE JULIOL  AL 12 D’OCTUBRE (2014)
Horari: de dimecres a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:25 h.
13_Banner_COMICS_setembre

.

SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC  SONY DSC
Inspirat en l’obra de William Shakespeare

Ivan Campillo / Pere Ribot (Director)
Quim Casas / Nicolau Cabdell (Píram)
Sílvia Forns / Joan Justet (Lleó i mur)
Pau Doz / Francesc Flauta (Tisbe)
Ramon Godino / Tomàs Morros (Presentador i lluna)

Xavi Casan / Puck off
Laura Sancho / Titània off
Ona Sancho i Bruno Blasco / Fades off

Dramatúrgia i direcció: Ivan Campillo

Sinopsi
Un grup d’actors aficionats es reuneixen per muntar una esperpèntica versió de “Píram i Tisbe” per a un concurs organitzat amb motiu del casament del Duc d’Atenes.
Assajaran en un bosc encantat i seran importunats per un follet entremaliat que convertirà a l’actor protagonista en un ruc i el farà viure una història d’amor amb la reina de les fades.
Malgrat tot aconseguiran estrenar, i l’obra acabarà sent una tragèdia molt divertida perquè  farà, plorar però de riure.
Els còmics d’una nit d’estiu, és una comèdia amable i esbojarrada on viurem la història de “El Somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare a través dels ulls d’aquest simpàtic grup d’artesans que, a desgrat del seu director, acabaran convertint una tragèdia tristíssima en una comèdia molt divertida plena de riures, balls, cançons, caigudes i moltes, moltes sorpreses.

Vestuari: Elena Ballester Il·luminació i so: Roger Blasco Caracterització: Toni Santos Fotografies i disseny gràfic: Robert Martex Disseny web: Agustí Orbs Gravació i edició de l’espectacle: Esteve Rovira Coreografia: Máximo Hita Música Original: Joanjo Rubio (del grup Kayto) Pianista: Jordi Revilla Escenografia: Apunta Teatre Producció: Versus Teatre Producció executiva: Ramon Godino i Àngels Clos Direcció musical: Maria Salicrú-Maltas  Ajudant de direcció: Miquel Àngel Parra