ELS MÚSICS DE BREMEN prorroga fins al 15 de març al Teatre Gaudí

El Teatre Gaudí decideix prorrogar l’espectacle familiar ELS MÚSICS DE BREMEN fins al 15 de març gràcies a la seva bona rebuda per part del públic barceloní i d’arreu. Amb una mitjana de 150 espectadors per cap de setmana, ELS MÚSICS DE BREMEN es coronen com un dels espectacles familiars més exitosos dels últims mesos.

La pròrroga tindrà nous horaris a partir de l’1 de febrer. El dissabtes hi haurà funció a les 17h i el diumenge a les 12h i a les 17h. Per tal d’adaptar-nos als horaris familiars.

Els crítics coincideixen en la idea que el musical de ELS MÚSICS DE BREMEN és per a tots els públics amb una qualitat interpretativa i tècnica destacables. Segons Miquel Gascón, de Teatre Barcelona, el musical és “una proposat enfocada al públic familiar però que  pel missatge implícit que defensa la llibertat d’escollir, i per la seva altíssima qualitat musical”.

A més, la companyia Versus Teatre estrena tràiler oficial del musical amb aquesta pròrroga. Nito Cilintano ha sigut l’encarregat de gravar el tràiler i en ell s’hi pot escoltar el número musical “Em vull jubilar” (cançó del Ruc) que obra l’espectacle.

El musical ELS MÚSICS DE BREMEN es representarà al Teatre Gaudí de Barcelona fins al 15 de març. L’entrada general (enllaç) és de 15€, anticipada de 12€ i hi ha un pack familiar de 4 entrades per només 10€.