CINC

DEL 8 AL 24 DE GENER (2016)
Horari: Divendres, dissabte 22:00h Diumenge a les 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 1:15 min. TEATRE MUSICAL
15_Banner_CINC copia

A3_CINC_RGBArranjaments i direcció musical: Marc Sambola
Adaptació i direcció: David Pintó
Coachactoral: Marc Vilavella

Amb: LAURA DAZA  MARC FLYNN –
JAN FORRELLAT  SYLVIA PAREJO  JUDITH TOBELLA

Músics: ADRI MENA (guitarres), Berenguer Aina (percussió)

dossier_cat

Arriba CINC al Versus Teatre, una nova proposta musical per a tots els públics. Un recorregut per les grans obres que ens ha deixat el teatre musical amb el segell de David Pintó (Mares i Filles, John i Jen, Over the Moon) a la direcció escènica i amb Marc Vilavella (Ojos Verdes, Mar i Cel) com a coach actoral. Un espectacle musical al més alt nivell amb cinc intèrprets sobre l’escenari i música en directe.

Marc Sambola (Oh Happy Day Tv3, Projecte Rwanda) crea de nou uns arranjaments únics per a l’ocasió. Després d’espectacles com Ojos Verdes, Miguel de Molina in memoriam, Le llaman COPLA i el treball discogràfic Punto de Rocío, aquest cop afronta la revisió d’un material exclusivament de teatre musical i es permet totes les llicències en pro del treball actoral, així com per l’arranjament vocal per a cinc cantants. Les harmonies i la melodia podran respectar-se o no i serà un joc per a l’espectador seguir-los en el seu viatge musical reconeixent i redescobrint les grans composicions que aquest gènere ens ha regalat.

Temes de teatre musical que naveguen entre els clàssics populars, els nous clàssics que ja són referents pels amants del gènere, així com petites joies més desconegudes d’espectacles amb menys ressò internacional i comercial, però de gran qualitat musical i discursiva.

Els encarregats d’explicar-nos mil històries a través de la paraula i la música són Sylvia Parejo (Los Miserables, Operación Triunfo), Judith Tobella (Los Miserables, Fang i Setge), Laura Daza (La Festa Salvatge, Dies Normals), Jan Forrellat (Per sobre de totes les coses, Los Miserables) i Marc Flynn (Per sobre de totes les coses, Gerónimo Stilton & Fantàstics).

Disseny d’il·luminació Dani Gener Disseny de so Dani Seoane Producció executiva i màrqueting Factea Produccions Grafisme Ander Soto Adaptació gràfica i aplicacions Sylvia Parejo i TGB Fotografies Aleix Costa Premsa i comunicació Martín Zaragüeta (TGB) Tècnic de so Dani Seoane

Amb la col·laboració Lazzigags Produccions
Agraïments:  equip tècnic, personal de sala, equip de gestió del Versus Teatre i Estudi de gravació “la peixera”.